Over ons

Noorthoek Assurantiën en Hypotheken is opgericht in 2018 in het vissersdorp Stellendam.

Na 20 jaar in loondienst te zijn geweest en een grote klantenkring te hebben opgebouwd, vonden wij het tijd om ons eigen Assurantie en Hypotheken kantoor op te richten. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op het gebied van alle voorkomende verzekeringen en hypotheken. Zowel particulier als zakelijk.


Als erkent en deskundig kantoor hechten wij veel waarde aan vakkundige, persoonlijke en betrokken dienstverlening. In geval van schade nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen voor een snelle afhandeling.

Onze werkwijze

Financiele dienstverlening is mensenwerk.

Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie en brengen de risico’s en de lopende verzekeringen in kaart. Op basis hiervan werken wij deze gegevens voor u uit en krijgt u van ons een advies. U beslist zelf in hoeverre u dit advies wenst op te volgen. Periodiek plannen wij met u een nieuwe afspraak om uw verzekeringen en eventuele andere financiële producten actueel te houden.

Ons bedrijf werkt samen met een groot aantal verzekeraars, banken en specialisten. Wij kennen maar één opdrachtgever en dat bent u.

Onze missie

  • Klant centraal te zetten in alles wat we doen

  • Een vertrouwd gezicht te zijn voor onze klanten en deze oprechte aandacht te geven
  • Snel en accuraat te handelen
  • Duidelijk en transparant te zijn in onze kostenverantwoording

Ervaringen

Dit is wat onze klanten zeggen over ons en onze dienstverlening:

“Vriendelijke en behulpzame adviseur, ik word altijd prima geholpen door zowel Kees als Wilma”

“Alles prima verzorgd”

“Vriendelijk, duidelijk en doen hun best om eruit te halen wat erin zit”

“Ik ben heel erg blij met mijn adviseur, op alle vlakken heb ik enorm veel aan hun”

“Goede hulp en snel ook”

“Persoonlijk dus fijn”

“Helemaal top, snelle hulp en goed advies”

“Onze adviseurs van Noorthoek hebben ons uitstekend geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek en het afsluiten van de benodigde verzekeringen. Informatie was duidelijk en gewoon to the point”

“Bij vragen word je ten alle tijden correct geholpen, dus is voor iedereen aan te bevelen”

“Al jaren verzekerd bij hun. Prettige samenwerking, goede kennis van zaken en altijd correct. Proberen altijd een zaak of hypotheek zo goed mogelijk voor de klant te regelen”