Noorthoek Assurantiën en Hypotheken is volledig onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan één maatschappij, maar selecteren uit het grote aanbod van verschillende maatschappijen voor de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op het gebied van alle voorkomende verzekeringen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke verzekeringen, hypotheken en kredieten.

Als erkent en deskundig kantoor hechten wij veel waarde aan vakkundige, persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Daarom nemen wij de tijd voor een goed advies. Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u bij onze producten en diensten, de best passende oplossing is.

Wij streven naar een totaalrelatie met u als klant. Meerdere verzekeringen in één totaal pakket met aantrekkelijke kortingen. U kiest voor zekerheid die wij u kunnen aanbieden door altijd een persoonlijke begeleiding. In geval van schade nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen wij voor een snelle afhandeling.

Het voordeel voor u als klant al uw verzekeringen geregeld op één adres!

 

Keijzerstraat 16 C
3251 AN Stellendam
Telefoon: 0187-496666
info@noorthoek.nl
AFM: 1204565
KIFID : 300017014