Onze diensten

Particulier-Image

Particuliere verzekeringen

Wat is er nu belangrijker dan onbekommerd te genieten van uw gezin in het dagelijks leven. Echter brengt het dagelijkse leven ook vele risico’s met zich mee. Schade aan de inboedel, een aanrijding met uw auto, waterschade, een gebroken ruit, woningbrand, inbraak, welverdiende vakantie of een onvoorziene gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk om deze waardevolle zaken goed te verzekeren.

Wij helpen u graag met het afsluiten van een passende verzekering die op uw wensen aansluit. Al uw verzekeringen onder één dak voorkomt dat u dubbel verzekerd bent. Daarnaast krijgt u bij het afsluiten van meerdere verzekeringen in één pakket bij ons korting. Hoe meer verzekeringen op de polis hoe hoger de korting. Tevens hebben wij een breed aanbod van goed geprijsde verzekeringsproducten met uitstekende voorwaarden.

 

Zakelijk-ImageZakelijke verzekeringen

U als ondernemer heeft het al druk genoeg met uw eigen onderneming en wilt zeker geen financiële risico’s lopen. Door een persoonlijk gesprek, op locatie, bij ons op kantoor of telefonisch, helpen wij u graag door met u te inventariseren welke risico’s eigenlijk door uzelf beheersbaar gemaakt kunnen worden en welke niet. Het gaat erom dat u voor uw onderneming een bewuste keuze maakt waarvoor u zich wilt verzekeren. Denk hierbij aan het verzekeren van o.a. uw bedrijfspand, inventaris, elektronica en aansprakelijkheid.

Bij ons bent u verzekerd van een advies op maat.

 

Hypotheken-ImageHypotheken

Een eigen woning kopen is voor u een droomwens en een grote stap in uw leven. Om deze droom werkelijkheid te laten worden heeft u een hypotheek nodig.
Echter is er op dit gebied heel veel mogelijk, hypotheekvorm, de rentevaste periode, de hoogte van de aflossing en bij welke geldverstrekker u als klant de hypotheek kunt onderbrengen.
Actief met u meedenken en het gezamenlijk bepalen van de beste optie, voor nu en voor de toekomst, is ons streven. Want wij vinden dat een aankoop van een woning en de financiering op een verantwoorde manier moet gebeuren.